söndag 2 september 2012

Tidernas största musikhändelse?















Inför en nästan fullsatt sporthall brakade den löst... Rotarys Artistgala 2012!!! Ett arrangemang som kommer att gå till historien som en av tidernas absolut största musikhändelser i Ulricehamn...
...och där hela behållningen går till Voi-projektet i Kenya.
Fyra timmars mastodontkonsert med elva artister/grupper som framträdde för glädjen och kärlekens skull. Utan gage. Skogholms orkester, Buggies dansare, Kristin Tuomisto, Kören Occapella, Jenny Berggren, State of Drama, Rickard Skoglund, Vide Sweden, Malin Marie Wennergren och Julia Persson.
Stor bredd! Stort djup!
Under galan presenterade Jan-Åke Thorell det aktuella läget i Voi-projektet. Bland annat berättade han om Farmen som på sikt skall bidra till att göra projektet självförsörjande.
Pär Johansson presenterade sin stora blandteknikmålning som auktionerades ut under kvällen och gick under klubban för 28.000 kronor. Det stora konstverket har också fungerat som original till en 100-serie litografier 60x60 cm som skall säljas till förmån för Farmen.
Artristgalan bjöd på ett grymt fint sammansatt program med stor musikalisk spännvidd på en scen med ett perfekt ljud och fantastiskt ljus... svårt att förstå att det var en sporthall vi satt i...
Tack för en underbar kväll!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar